Pri Bordonu nam veliko pomenita tradicija in naše domače istrsko okolje, ki vam ju predstavljamo skozi prijetna doživetja. To pomeni, da ne nudimo le vrhunskih vin, ampak vam svoj svet razkrivamo tudi preko ostalih izbranih izdelkov, degustacij, oddiha in vinskih izletov v preteklost.

Vrhunsko oljčno olje

Našo ponudbo vrhunskih vin dopolnjuje prvorazredno ekstra deviško hladno stiskano oljčno olje, ki ga pridelujemo v lastnem oljčnem gaju. Naše olje nosi certifikat ekološke pridelave ekstra deviškega oljčnega olja slovenske Istre z zaščiteno označbo porekla.

Degustacijska doživetja

Kot se po zgledu prednikov ravnamo pri pridelavi vina, vas na tradicionalen način popeljemo tudi v svet vrhunskih vin in izbrane kulinarike. Vnaprej najavljene in vodene degustacije vin ter domačih istrskih dobrot vam nudimo v novo zgrajeni kleti, kjer sta urejena poseben prostor in sončna terasa.

Prenočite v Istri

Bližina morja, dolina Rižane in mesto Koper so kot nalašč za oddih. Nudimo vam nastanitev v stilsko urejenem apartmaju, lahko pa se oglasite tudi z avtodomom. Pri nas si lahko ogledate stari družinski mlin, popeljemo pa vas tudi na pohod skozi vinograde in oljčni gaj na vrhu hriba.

Arhivska klet

V globokem miru arhivske kleti imajo naša vina odlične pogoje, da še plemenitijo svojo kakovost. Njihovo okušanje je posebno doživetje, podobno izletu skozi čas.